Accessoires vensterbank

Accessoires vensterbank

Vensterbanken zijn meestal veel te vol of juist heel erg leeg. Maar wat is dan wel leuk in een vensterbank? Het kan namelijk super rommelig worden als je te veel spullen neer zet. Vooral al het ook nog allemaal kleine prulletjes zijn. Planten zijn eigenlijk altijd mooi in huis, je kunt ze ook prima in de vensterbank zetten. Ze krijgen daar lekker veel licht en ze staan niet in de weg. Je moet dan wel oppassen dat ze niet de hele dag in de volle zon staan, want dan verbranden de bladeren. Sommige mensen leggen er dan papieren doekjes of servetjes overheen, maar dat is echt een slecht idee. Het ziet er vreemd uit en je kunt dan net zo goed geen planten neerzetten.

Een paar grote vazen met takken of bloemen er in passen ook prima in een vensterbank. Net als bijvoorbeeld een cactus. Het is het mooiste om drie of vijf items in je vensterbank te zetten. Verschillende items die dan wel de zelfde soort kleurtinten hebben. Een voorbeeld zie je op de eerste foto hier onder. Als je namelijk twee dezelfde potten gaat neer zetten wordt het heel erg saai en fantasieloos. Dat wil natuurlijk niemand.

Grappige accessoires die je nu veel ziet zijn kleine en grote houten huisjes. Die huisjes kun je op de laatste afbeelding hier onder zien. De huisjes zijn leuke accessoires die eigenlijk in elk interieur passen. De accessoires die je in je vensterbank zet, moeten in ieder geval wel makkelijk af te stoffen zijn. Niets is erger dan een stofnest met accessoires op je vensterbank.

vensterbank

vensterbank7 vensterbank8 vensterbank3 vensterbank4 vensterbank5 vensterbank6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider