Zwart wit schilderij

Zwart wit combinaties staan mooi in bijna elk interieur. Als je een hele felle kleur op de muur hebt zorgt een schilderij met zwart en wit voor rust in de woon- of slaapkamer. Is de kamer van zichzelf al heel rustig en met weinig kleur, dan kan een opvallend zwart wit schilderij de woonkamer een beetje opfleuren.

Ikea is een winkel waarbij je voor oneindig veel spullen terecht kunt. De Zweedse woonwinkel heeft niet alleen meubels die je zelf in elkaar moet zetten, maar ook een heleboel gave schilderijen in uiteenlopende stijlen. Omdat er zoveel verschillende soorten schilderijen en posters zijn, zit er voor elke woonkamer wel iets bij. Bekijk hieronder de lijst met onze favoriete zwart wit schilderijen en posters van Ikea.
Welke vind jij het mooist?

zwartwit
Klockhult, Ikea €49,95
Dit schilderij is een echte blikkenvanger in de woonkamer. Op de afbeelding zie je een röntgenfoto van een pioenroos. Het schilderij valt niet alleen op door de bijzondere afbeelding, dit schilderij heeft namelijk een afmeting van 90×90 cm en is dus lekker groot!

zwartwit1
Vilshult Manhattan, Ikea €54,95
Dit schilderij heeft een afmeting van 100x140cm en valt dus behoorlijk op aan de muur. Op de afbeelding is Manhattan, New York te zien. Dit schilderij past perfect bij een strakke en moderne inrichting.

 

zwartwit2
Pjatteryd, Ikea €39,95
In een zwart wit rijtje mag de zebra natuurlijk niet ontbreken! Dit schilderij is 118×78 cm en dus vrij groot. Deze afbeelding doet het ook heel erg goed in tienerkamers.

 

zwartwit3

Lerkil, Ikea €14,95
We sluiten af met dit minimalistische schilderijtje van bloemen in de bloei. Normaal zijn schilderijen met bloemen een explosie van kleuren en vormen, maar dit exemplaar is heel rustig en eenvoudig.  Dit schilderij is kleiner dan de vorigen, namelijk 56×30 cm.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider