Slaapkamer luxe

Slaapkamer luxe

In huis is de slaapkamer je eigen plekje, het is daarom belangrijk dat je slaapkamerstijl bij jou past. Slaapkamertrends komen en gaan maar er is een stijl die al jarenlang enorm populair is: de luxe slaapkamerstijl. de luxe slaapkamerstijl is waarschijnlijk populair omdat bijna iedereen diep van binnen wel houdt van een beetje luxe en comfort. Met een slaapkamer in een luxe stijl waan je je elke avond en ochtend in een 5 sterren hotel.

Veel gebruikte kleuren voor de luxe slaapkamer zijn paars, rood, zwart, wit en beige. Ook zijn gouden en zilveren details een echte klassieker bij deze stijl. Vooral goud heeft een hele chique en elegante uitstraling als je de kleur goed gebruikt. Verder is een groot bed met een hoog (het liefst quilted) hoofdeinde en satijnen dekens erg populair binnen deze interieur stijl.
Bij het decoreren van een luxe slaapkamer kun je goed vintage of vintage ogende spullen gebruiken zoals een spiegel met een brede, decoratieve rand, een kroonluchter of een chique fauteuil. Een grote bos bloemen in een chique vaas staat ook heel classy in een luxe slaapkamer.

Als je het geld en de ruimte ervoor hebt is een ingebouwde badkamer of douche in de slaapkamer een mooi, luxe detail.

Bekijk hieronder een paar inspiratiefoto’s van luxe slaapkamer:

slaapkamer-luxe

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider