Bed decoratie

Bed decoratie

De koude wintermaanden komen eraan. Veel mensen verwisselen hun leuke dekbedovertrek naar iets dikkers zodat je lekker warm blijft.

Het wordt weer eerder donker buiten en kouder. Je bed is en blijft de plek waar je dan het liefst in kruipt voor een filmavondje of iets dergelijks. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je bed warm is. Wij hebben de leukste spreien en kussen gevonden om je bed winterproof te maken. Je kan nooit teveel hebben, ze komen vast wel van pas als je het koud hebt in de winter.

Als je je bed bijvoorbeeld tegen de muur hebt staan aan een kant kan je op verschillende plekken kussens neerleggen. Als je je bed aan allebei de kanten in kan komen zullen deze kussens snel verdwijnen en ergens onder je bed belanden. Als je vriendje er even niet is om je warm te houden kan je altijd je kussens pakken en daar lekker mee kroelen.

Je hoeft niet perse een heel dik bedovertrek te hebben om het warm te krijgen. Als je verschillende spreien of dekens over je bed legt kan dat ook een prima alternatief zijn. Combineer ze met elkaar en zo wordt je kamer ook erg gezellig.

Je kan overal en nergens deze artikelen shoppen. Onze favorieten zijn Ikea.nl en zarahome.com.

bed-decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider