Serre inrichten

Serre inrichten

Het hebben van een serre wordt steeds populairder. Als mensen hun huis laten verbouwen, komt er ook vaak een serre bij. Het kan ook zijn dat er een losse serre bij een huis gebouwd wordt, of er al een tijdje staat. Het is jammer als je deze ruimte niet gebruikt en maar laat voor wat het is. Een serre kan namelijk een super gezellige plek zijn omdat het zo licht is. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld een gezellige zithoek met fijne banken maken in een serre, maar een eethoek is ook prachtig! Een serre wordt ook vaak gebruikt als een soort atelier of een werkruimte.

Op de afbeeldingen hier onder zie je hoeveel leuke serres er zijn en hoe je ze kunt inrichten. De eerste serre is erg gezellig en het is een multifunctionele ruimte. Hier kun je gezellig theedrinken, een boekje lezen of werken. Omdat er planten en kleine boompjes binnen staan haal je de tuin eigenlijk een beetje naar binnen. De serre op afbeelding twee is juist super strak en erg nieuw. Het is erg mooi dat de stenen muur aan de binnenkant zo gelaten is. Deze inrichting is industrieel. Erg hip!

De serre op afbeelding drie is ook erg gaaf. Het is een zithoek met meubels die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Daardoor lijkt het alsof je een beetje buiten zit, terwijl je lekker warm binnen in je serre zit. Door de accessoires en de planten wordt dit effect versterkt. Erg leuk gedaan. Benieuwd naar de kosten? Ga dan naar serre prijzen.

serre serre2 Conservatory1 serre4 serre5 serre6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider