Sinterklaas decoratie

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas is vanaf vandaag weer in het land, tijd dus om de huizen te versieren. Het is namelijk wel leuk om de gezelligheid van dit feest ook naar binnen te halen zodat je er extra van kunt genieten. Of je nu sinterklaas viert met je kinderen, vrienden of familie het is altijd leuk om er extra aandacht aan te besteden. Er zijn genoeg leuke tips om je huis makkelijk te versieren, maar met een groot effect. Op de eerste afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld een tak met cadeautjes. Het ziet er vanaf binnen en vanaf buiten super leuk uit. Je kunt in de pakjes echte cadeautjes doen en wachten tot sinterklaasavond, maar je kunt het natuurlijk ook alleen voor de sier doen.

De tweede afbeelding is meer voor op de avond zelf. Een super leuk dienblad met allemaal lekkere dingetjes die er ook nog leuk uitzien. Dat maakt de avond natuurlijk wel iets gezelliger. Warme chocolademelk en suikergoed horen echt wel bij deze avond. Afbeelding drie hier onder is gewoon leuk om op tafel te zetten. Het is super makkelijk om dit te maken, het is namelijk gewoon een vissenkom met lekkere en leuke dingetjes er in.

Leuke waxinelichtjes, houten huisjes en andere versiering is ook altijd leuk. Je kunt het overal in huis neerzetten en op hangen. Het is weinig werk, het kost niet veel maar het doet wel veel met de sfeer. Op deze manier leeft iedereen toch iets meer naar sinterklaas toe en dat is super leuk! Dan kun je bijna een hele maand genieten in plaats van één avondje.

sint sint2 sint3 sint4 sint5 sint6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider