Grijze woonkamer

Grijze woonkamer

Een kleur kiezen voor de woonkamer blijft lastig. Ga je voor knalgeel of turkoois omdat die kleuren nu een trend zijn, of ga je voor een basic kleur zodat je altijd goed zit? Het zijn keuzes die je moet maken. Ga je voor een knalkleur, dan bestaat de kan dat je na een jaar de kleur niet meer leuk vindt en de kleur bovendien niet meer populair is waardoor de woonkamer er gedateerd uitziet. Maar  basic kleuren kan je net zo goed zat raken…
Wanneer jij graag een woonkamer wil in een trendy en populaire kleur, zonder bang te hoeven zijn dat je hem snel zat bent hebben wij de oplossing voor jou: grijs.

Met een grijze woonkamer zit je op dit moment helemaal goed, de kleur is een echte hit in interieurland en belooft dat nog even te blijven. En doordat grijs een basic kleur is, kun je met een paar woonaccessoires de woonkamer van uitstraling blijven veranderen. Er zijn verschillende tinten grijs: warm grijs, koel grijs, licht grijs en donkergrijs. Kies een kleur waar jij je fijn bij voelt en waar de meubels die je wilt mooi mee combineren.
Grijs is erg mooi in combinatie met hout, donkerblauw, okergeel, mosgroen en pastelkleuren.

Grijze woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider