Modern design interieur

Modern design interieur

Gelukkig is het al een tijdje niet meer zo dat alleen de allerrijksten onder ons in de design woonstijl konden leven. Door de opkomst van betaalbare design merken is het nu ook voor de gemiddelde Nederland goed haalbaar om zijn of haar huis in te richten in deze luxe stijl.

De design inrichting is goed doordacht. De meubels en accessoires worden met een reden uitgekozen, en ook over de plaats in huis wordt zorgvuldig nagedacht. In deze inrichting vind je veel strakke, moderne lijnen. Luxe en technologie zijn onmisbaar in een design interieur.

Qua kleurpalet zit je goed met zwart- en wittinten, zachte kleuren grijs, pastelkleuren en felgekleurde accenten. Binnen de design stijl kan je er dus nog voor kiezen felle kleuren of juist voor zachte pastels. Zo maak je de woonstijl toch weer een beetje meer eigen. Op het gebied van materiaal gebruik is er veel keuze, van betonĀ  tot moderne materialen zoals plastic en microvezels. Zowel een glanzende als matte finish zijn geschikt, een combinatie van de twee is nog beter!

Op het gebied van accessoires zijn vooral de grafische printen erg populair. Foto’s of posters, al dan zonder lijst, zijn ook heel erg geliefd.

Wat vind jij van de design woonstijl?

Modern design interieur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider