Keramiek van Donna Wilson

Keramiek van Donna Wilson

Van decoraties heb je eigenlijk nooit genoeg. Natuurlijk is er een beperkt aantal decoraties die je in een kamer kwijt kan voordat het er te overweldigend uitziet, maar je kan ook heel goed per seizoen van decoraties wisselen. Zo hoef je je niet in te houden tijdens het uitzoeken van decoraties en ziet je woonkamer er steeds weer een beetje naders uit.

Bij het merk Donna Wilson kan je terecht voor super leuke decoraties. Donna Wilson begon haar bedrijf in 2003, nadat de gebreide poppetjes die ze had gemaakt voor haar finale show voor het Royal Art College allemaal binnen no time verkocht waren. Op dit moment zijn via de webshop van Donna Wilson allang niet meer alleen gebreide figuurtjes te koop, je kunt er ook terecht voor hoeden, glaswerk, tassen, theedoeken en nog veel meer.

Wij zijn vooral helemaal fan van haar keramiekwerk. Op de bekers, borden, schalen en eierdopjes staan de leukste tekeningetjes van gezichten van mens en dier. Zo is er een hele familieset met ‘mommy bear’, ‘daddy bear’ en ‘baby bear’ te koop. Het keramiek van Donna Wilson is ook heel geschikt om als cadeau te geven, het is origineel en leuk en er is maar een kleine kans dat de ontvanger het cadeau al heeft.

Je koopt de collectie op de website van Donna Wilson, de prijzen variƫren van 11 tot 27,5 pond.

keramiek servies

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider