Muurversiering babykamer

Muurversiering babykamer

De babykamer, vaak loop je al maanden rond met honderden verschillende ideeën voor het inrichten van de babykamer. En nu is het eindelijk zover, je kunt de babykamer gaan inrichten!

Het inrichten van de babykamer gaat totaal anders dan het inrichten van bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer, je moet met andere dingen rekening houden. Zo moet de babykamer veilig zijn, geen wankelende of losse spullen bijvoorbeeld. Maar de babykamer moet natuurlijk ook vooral een leuke en gezellige plek zijn.

Je kunt de kamer opfleuren door een leuk behangetje op de muur te plakken, maar muurstickers zijn ook een enorm leuk idee. Tegenwoordig zie je steeds meer winkels die muurstickers in hun assortiment hebben. Er zijn muurstickers met dieren, met cartoons en met bijvoorbeeld leuke teksten. Muurstickers zijn een leuke alternatief voor behang, en bij veel winkels zijn muurstickers ook nog eens voordeliger.

Een muursticker opplakken is ongelofelijk makkelijk, en het fijne is dat ze ook weer zonder al te veel moeite van de muur kunnen worden gehaald in de meeste gevallen. Zo kun je de kamer dus makkelijk weer veranderen als de baby ouder wordt en je van de babykamer een peuterkamer wil maken.

Bekijk hieronder een paar leuke voorbeelden van muurstickers in de babykamer.

muur muur2 muur3 muur4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider