Posters zwart wit

Posters zwart wit

Poster zijn allang niet meer alleen voor in de kinder- of de tienerkamer.  Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten posters te koop die je in een lijst gewoon in de woonkamer kan hangen, het zijn allang niet alleen meet band posters en posters van Disneysterren.

Bodie & Fou is een merk die op haar website enorm veel posters heeft die perfect zijn voor in de hal, de woonkamer of de slaapkamer. Bijna alle posters zijn zwart wit en zijn daardoor in bijna elk interieur wel op te hangen. Zwart en wit zijn neutrale kleuren en kunnen met bijna elke andere kleur gecombineerd worden. Een poster in je interieur ziet er net wat speelser en losser uit dan een zwaarbeladen schilderij in de woonkamer.

OP de website van Bodie & Fou zijn vooral zwart witte posters met positieve quotes zoals “Let it go” en “Be kind to yourself”. Ook heeft de website veel posters met konijnen erop van het merk HAM, ook deze zijn natuurlijk zwart wit. Als je van reizen houdt kan je ook bij Bodie & Fou terecht, ze hebben namelijk meerdere posters met namen van grote steden en plattegronden van steden.

posters zwartwit

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider