Klamboe slaapkamer

Klamboe slaapkamer

Een klamboe boven je bed hebben hangen is super handig tegen de muggen en andere beesten en het staat ook nog eens super schattig. Klamboes zijn er is allerlei verschillende hoogtes, groottes en soorten.

Voor de kleintjes zijn er leuke en mooie prinses-achtige roze en met vlinders en bloemetjes erop en voor de jongens zijn er stoere blauwe klamboes met dino´s en auto´s. Er zijn ook klamboes is het paars, groen, geel, etc. Ze zijn te verkrijgen in bijna alle kleuren.

Voor de wat oudere onder ons zijn er gelukkig ook gewoon klamboes. Ook wij hebben last van muggen en insecten. Plus het geeft een soort extra rust. Je ligt dan eenmaal in je bed en dan wil je er ook niet meer uitkomen, zeker als er een klamboe hangt. Heerlijk in je eigen nest.

Voor de volwassen zijn er ook klamboes gemaakt van stof. Het hangt dan als een soort gordijn rond en over je bed. Je kan er een paar mooie plooien in vouwen of er zelfs draperies van maken, zo hangt het mooi over je bed als je er niet in ligt. Ze kunnen natuurlijk ook open blijven als je wel in bed ligt.

Het staat onwijs warm en leuk als je een nachtlampje bij je bed hebt die nog binnen de klamboe valt. Als die aanstaat, schijnt het licht super mooi door de klamboe heen. Heel romantisch. Een nachtje met je liefste is dan helemaal geen gek idee.

Hier een paar mooie plaatjes van klamboe ideeën.

klamboe-slaapkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider