Kleden huiskamer

Kleden huiskamer

Kleden zijn weer heel erg populair in nieuwe inrichtingen. Vooral Perzische kleden, sisal kleden en wollen kleden zie je op dit moment heel erg veel. Deze kleden worden gecombineerd met erg veel verschillende stijlen. Dat is ook het handige er van. Je kunt ze overal neerleggen en het staat bijna altijd goed. Je kunt bijvoorbeeld prima een modern interieur combineren met een Perzisch tapijt. Dat zorgt juist voor een mooi contrast en dan is het niet allemaal zo saai. Een Perzisch kleed staat ook erg mooi bij een witte basis inrichting. Dat zie je op de eerste foto hier onder. Omdat alles zo basic is, valt het kleed extra op. Het is eigenlijk een beetje het middelpunt van de woonkamer.

Perzische kleden, wollen kleden en sisal kleden gaan heel erg lang mee. Dat is een van de grootste voordelen van deze items. Het ziet er namelijk echt niet uit als je een super versleten kleed in je woonkamer hebt liggen. Eigenlijk kan een kleed je interieur maken of breken. Een ander voordeel van een kleed is dat het het zitgedeelte een beetje afbakent. Het wordt op deze manier een gezellig hoekje in plaats van een bank en stoelen bij elkaar. Een kleed is eigenlijk een bindende factor die je niet kunt missen.

Een sisalkleed heeft het minst onderhoud nodig. Een wollen kleed daar in tegen is iets moeilijker te onderhouden. Het is namelijk moeilijk schoon maken omdat wol een lastig materiaal is. Er zijn gelukkig genoeg middeltjes die je daarvoor kunt gebruiken, maar het is wel handig om daar even rekening mee te houden. Het is gewoon niet handig als het snel vies kan worden.

kleed

kleed2

kleed3

kleed4

kleed5

kleed6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider