Bureau inspiratie

Bureau inspiratie

Natuurlijk moet een bureau vooral functioneel zijn om eraan te werken. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! En wie zegt dat praktische accessoires ook niet leuk kunnen zijn? Op dit moment zijn er genoeg winkels die allemaal leuke accessoires in hun assortiment die je bureau opfleuren zonder hem minder praktische te maken.

Vooral Zo heb je bijvoorbeeld mooie metalen mandjes die gebruikt kunnen worden om de post en rekeningen te sorteren. House Doctor DK heeft zelfs een leuk muuropbergsysteem in industriƫle stijl. Dit opbergsysteem heeft verschillende vakjes waarin je scharen, pennen en brieven in kwijt kunt. Nog een praktische bureau accessoire zijn clipboards. Dit zijn borden, vaak met een leuk printje, met een klem bovenaan waarin je belangrijke papieren vast kunt klemmen.

Niet alle bureau accessoires hoeven praktisch te zijn. Je kunt ook om je bureau wat gezelliger en persoonlijker te maken hem aankleden met foto’s van familie en vrienden, een beeldje of een poster met een mooie quote ophangen.

Bekijk de bureaus hieronder om wat inspiratie op te doen voor het decoreren van je eigen bureau. Het muuropbergsysteem van House Doctor DK waar we het eerder over hadden is op deze website te koop.

Bureau inspiratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider