Inrichting vakantiehuis

Inrichting vakantiehuis

Als je een vakantiehuisje hebt dat ook verhuurd wordt, moet je goed rekening houden met de inrichting. Eigenlijk moet je en goede balans vinden tussen gezellig, maar ook netjes. De mensen die het huis huren moeten voor deze periode het gevoel krijgen dat het hun huisje is. Er moeten dus niet te veel persoonlijke dingen liggen en hangen zoals foto’s. Eigenlijk kun je het beste een basis interieur nemen dat lang mee gaat, stevig is en het later gezellig maken met accessoires. Het huis moet er namelijk niet leeg en onbewoond uitzien, maar niet te rommelig.

Er moeten vooral spullen aanwezig zijn die functioneel zijn. Een voorbeeld is bijvoorbeeld genoeg potten en pannen in de keuken. De mensen die het huis huren moeten gewoon kunnen koken, lekker televisie kunnen kijken en hun kleding op kunnen bergen in een kast.

Het is natuurlijk ook nog belangrijk dat het huisje makkelijk schoon te maken is. Er moeten geen meubels en accessoires staan die snel voor stof zorgen. Ook de vloer moet je goed schoon kunnen houden. Hout of steen zijn dan materialen waar je aan zou kunnen denken. Vloerbedekking is zeker niet handig in een vakantiehuisje. Op de afbeeldingen hier onder kun je een paar leuke voorbeelden zien.

vakantie5 vakantie4 vakantie3 vakantie2 vakantie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider