Leuke badkamers

Leuke badkamers

Een leuke badkamer, tja wat is eigenlijk een leuke badkamer? Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. Omdat een badkamer meestal erg functioneel is, wordt hij ook functioneel ingericht. Dat is natuurlijk niet erg, maar het is misschien ook wel leuk als je badkamer een hele uitgesproken stijl heeft. Op de afbeeldingen hier onder zie je badkamers die erg opvallend zijn en zeker niet alleen maar functioneel. Misschien ga je hierdoor wel heel anders naar je eigen badkamer kijken. Want met een beetje verf, een ander douchegordijn en een paar aparte accessoires heb je al een hele andere badkamer.

De badkamer op de eerste afbeelding hier onder is erg opvallend, maar misschien net iets te veel van het goede. Je kunt dan in ieder geval wel naar veel leuke dingen kijken als je lekker relaxt in bad zit. Ik ben zelf helemaal weg van de tweede afbeelding hier onder. De badkamer is licht, stoer en net even iets anders dan normaal. De vacht op de vloer doet het hem eigenlijk. Het is misschien niet super handig, maar van het uiterlijk van je badkamer moet je natuurlijk ook kunnen genieten.

Doe ook eens een keer iets geks in je badkamer. Zelfs gekleurde handdoeken zijn al een hele verbetering als je een erg saai exemplaar hebt. Je badkamer is ook een deel van je huis en moet zeker niet vergeten worden bij een nieuwe inrichting.

badkamer6 badkamer5 badkamer4 badkamer3 badkamer2 badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider