Plank met decoratie

Plank met decoratie

Het opvrolijken van een lege muur kan nooit kwaad, al helemaal als het eigenlijk heel erg makkelijk is. Je hoeft eigenlijk alleen maar een mooie houten plank te vinden en deze op te hangen. Het kan trouwens ook erg leuk zijn om er juist meerdere bij elkaar te hangen. Op deze plank zet je dan allemaal leuke spulletjes die jij belangrijk of gewoon mooi vindt.

De spulletjes moeten natuurlijk wel een beetje bij elkaar passen. De kleuren moeten bij elkaar horen, of juist de vormen of de materialen. Deze spulletjes zet je dan op een mooie manier neer op de plank en je bent al klaar! Zo simpel is het eigenlijk. Bij het decoreren van een plank moet je er wel rekening mee houden dat het juist mooi is als er weinig op staat. Decoratieplanken staan vaak veel te vol en zijn veel te rommelig waardoor het er niet meer zo leuk uit ziet.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van planken die juist heel erg mooi gedecoreerd zijn. Op deze planken staan afwisselende items die opvallen, maar het zijn er niet te veel. Als je liever geen plank aan de muur wilt, is het ook heel erg mooi om een houten bankje neer te zetten en daar wat spulletjes op te plaatsen. Een voorbeeld daarvan zie je op de eerste afbeelding.

plank plank2 plank3 plank4 plank5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider