Leren poef

Leren poef

Als je op zoek bent naar een stoer meubel of een stoere accessoire, is een leren poef vast iets voor jou. Het is op dit moment heel erg populair om een grote poef te nemen, je ziet ze eigenlijk overal. Als je dan iets wilt dat net eventjes iets specialer is dan kun je kiezen voor een leren poef. Een leren poef valt veel meer op maar het past ook overal bij. Daarbij komt ook nog dat een leren poef echt super lang mee gaat en hij met de tijd eigenlijk alleen maar mooier wordt. Dat is eigenlijk bijna altijd het geval bij leren meubels of accessoires.

Het fijne en het leuke van leer is ook dat je er zo veel kanten mee op kunt. Je kunt gaan voor een basic bruine poef maar je kunt ook kiezen voor een groene poef met imitatie slangenhuid. Naast alle printjes, patronen en kleuren die er zijn, zijn er ook heel erg veel verschillende vormen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie ronde poef als je al veel strakke lijnen in je huis hebt. Als dat juist niet het geval is, is het mooi om wel iets straks te nemen en te kiezen voor een vierkante leren poef. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van leren poefen in verschillende soorten interieur.

poef poef2 poef3 poef4 poef5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider