Pastel inrichting

Pastel inrichting

Een inrichting met pastelkleuren is heel erg vrolijk en gezellig. Deze kleuren passen ook nog eens heel erg goed bij deze tijd van het jaar. Het is bij deze kleuren wel belangrijk dat je ze goed kunt combineren, het wordt namelijk al snel heel erg flets. Daarom kun je deze lichte kleuren het beste combineren met een paar donkere tinten zoals grijs, donkerbruin of zwart. De pastelkleuren komen dan ook extra mooi uit omdat ze afsteken tegen de donkere tint.

Op de afbeeldingen hier onder kun je ook erg goed zien dat er lichte kleurtjes gebruikt zijn, maar in elk interieur zit ook een donkere tint. Donkergrijs is de kleur die het meest gebruikt wordt in combinatie met pastelkleuren. Ik vindt printjes bij een pastel inrichting ook altijd erg leuk. Dat maakt het net een beetje levendig en speels, anders wordt je inrichting misschien snel saai.

Als je erg van wit houdt, maar ook pastelkleurtjes wilt in je huis is dat eigenlijk een hele goede combinatie. Alle kleuren passen bij wit en je kunt ook alle pastelkleuren met elkaar combineren. Je zou bijvoorbeeld als basiskleur wit kunnen gebruiken en dan pastel roze en pastel groene accessoires kunnen nemen. Als je hier dan donkergrijze meubels bij neemt of een donkergrijs kleed heb je de perfecte pastel inrichting.

pastel pastel2 pastel3 pastel4 pastel5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider