Geometrische decoraties

Geometrische vormen en printen zijn helemaal hip. Bekende geometrische vormen zijn driehoeken, triangels en hoekige patronen. Het is hartstikke leuk om je huis op te decoreren met deze opvallende vormen. Een geometrische vorm geeft je huis een moderne uitstraling en zal in een klassieke inrichting dus waarschijnlijk misstaan.

Geometrische vormen zijn speels maar toch erg stijlvol en doet het daarom goed in het interieur. Als je en woonmagazine openslaat is er een grote kans dat je wel een foto vindt met daarop geometrische details. Het is leuk om een geometrisch patroon op een van de muren van bijvoorbeeld de woonkamer te hebben, maar als je dat te ver vindt gaan kun je ook kiezen voor geometrische woonaccessoires.

Geometrische vormen passen perfect bij een lichte kamer of een kamer in pasteltinten, maar ook een donkerdere kamer kan best worden gedecoreerd met deze vorm. Merken die veel geometrische vormen in hun collectie hebben zijn Bloomingville, Docter House en Ferm Living. Op de websites van deze merken vind je handdoeken, behang, kussens, keukengerei, vazen en nog veel meer met geometrische vormen.

De merken Bloomingville en Ferm Living zijn ook in de meeste Bijenkorf filialen te vinden.

Wat vind jij van de geometrische vormen in huis?

geometrische vormen blo geometrscih bloom geometrscih bloomingville geometrscihe blooming

Geometrische vormen van Bloomingville

 

Normal(3) Normal(3)

Geometrsiche vormen bij Doctor House

 

 

geometrisch bl geometrisch blo geometrisch ferm vaas geometrisch ferm

 

Geometrische woonaccessoires Ferm Living

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider