Leuke ideeën kamer inrichten

Leuke ideeën kamer inrichten

Accessoires zijn veel belangrijker in een inrichting dan de meeste mensen denken. Vaak worden accessoires gezien als rommelige prullen of irritante spullen die eigenlijk overbodig zijn. Accessoires kunnen je huis juist sfeer en een eigen identiteit geven. Door het toevoegen van accessoires gaat je huis pas echt leven omdat je dan je eigen smaak goed kunt toevoegen. Als je eigenlijk niet zo van accessoires houdt, dan is het handig om grote items te nemen. Op deze manier wordt het niet rommelig, maar kun je wel met een paar leuke spullen de gezelligheid binnen halen.

Op de eerste afbeelding hier onder zie je al een paar voorbeelden. De lampen boven de tafel zijn bijvoorbeeld super gaaf. Dit zijn vintage lampen die voor veel sfeer zorgen. Aan de muur hangt een raamwerk van steigerhout. Je hoeft er alleen maar een paar draadjes in te spannen en leuke foto’s op te hangen. Door deze grote accessoires te gebruiken, ziet de kamer er al heel anders uit. Met bijzet krukjes, poefjes en tafeltjes kun je ook heel erg veel doen. Hout is op dit moment heel erg populair, maar natuurlijke materialen ook. De poefjes op afbeelding drie zijn bijvoorbeeld super schattig!

Kussens, schapenvachtjes en gezellige dekens zijn ook echte sfeermakers. Je kunt ze eigenlijk niet missen in je huis. Vooral de schapenvacht zie je op dit moment heel erg veel in nieuwe inrichtingen. Als je dat toch nog een beetje te rommelig of overdreven vindt, is een grote plant nog een tip. Een plant brengen leven in je huis en als je een goeie kiest, staat hij ook nog heel erg stylish. Een plant met grote bladeren is daar een voorbeeld van een plant die het overal goed doet.

Leuke ideeën kamer inrichten

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider