Muurfontein

Muurfontein

Kan er iets zijn dat een kamer meer body geeft dan een muurfontein? Om eerlijk te zijn, is het antwoord simpelweg nee. Naast dat het ook erg mooi is is het ook erg ontspannend. En daarom zijn ze ook niet bepaald goedkoop.

f1

Hoe kan je een woonkamer met een muurfontein versieren? Het is nogal makkelijk, zolang je voldoende ruimte hebt. Meestal zijn muurfonteinen gemaakt van hars of zelfs glasvezel. Glasvezel is iets duurder en heeft niet veel voordelen, hars heeft toch vaak de voorkeur. Ook zijn ze goedkoper, duurzamer en het kan gemakkelijk gedecoreerd worden met andere muurfontein accessoires, dingen die niet kunnen op eentje van glasvezel. De perfecte muurfontein voor een kamer hangt af van de afmeting van die kamer, van de grootte en van de rest van de inrichting. Als je de woonkamer wilt versieren vanuit het niets, dan kan je ervoor kiezen om de rest van de inrichting af te stemmen op het model van de muurfontein.

f2 f3

 

Een fontein kan je ook makkelijk plaatsen in de hal of slaapkamer. Het ziet er gewoon erg relaxend en luxe uit. Het kost nou eenmaal wat, maar als je er eentje hebt heb je wel echt iets unieks. Wat vind jij ervan, mooi of niet?

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider