Woonkamer hout

Woonkamer hout

Woonkamers bestaan in allemaal verschillende kleuren en stijlen, maar ook het materiaal gebruik kan per woonkamer verschillen. vandaag gaan wij het hebben over een woonkamer met houten details. Er zijn namelijk heel veel manieren waarop je hout kunt verwerken in jouw interieur.

De basis
Je kunt kiezen voor houten basiselementen in het interieur zoals bijvoorbeeld een houten vloer. Sommige, wat meer landelijke huizen, hebben zichtbare houten steunbalken bij het plafond, dit is een heel leuk houten detail in de woonkamer.

Meubels
Geen zorgen als je geen houten vloer of houten steunbalken hebt in huis, je kunt ook zonder deze dingen nog hout toevoegen aan de woonkamer. Een hele goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van houten meubels zoals een grote eikenhouten tafel, een houten opbergkastje of een kleine houten bijzettafel.

Decoraties
Wil je liever alleen een paar kleine houten details in de woonkamer, dan kun je het beste kiezen voor houten decoraties en woonaccessoires. Zo hebt je toch die natuurlijke sfeer in huis maar maak je het niet te overdreven. Winkels als Xenos en Action hebben vaak veel houten woonaccessoires in hun assortiment en ook bij de wat duurdere merken zoals Bloomingville zijn houten woonaccessoires te koop.

houten houten1 houten2 houten3 houten4 houten6

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider