Moderne trappen

Moderne trappen

Als je binnenkort je huis opnieuw wilt gaan inrichten en nog geen idee hebt wat voor soort trap je wilt dan kan je hier even verder kijken. Moderne trappen zijn tegenwoordig erg populair en ze worden ontworpen in veel verschillende stijlen. Hieronder hebben we 7 moderne trappen op een rijtje staan.

trapDoor deze trap krijgt je huis een echte boost. Het lijkt bijna op een miljoenen crib van een beroemdheid. Beeld je eens voor hoe prachtig dit er in het donker  uit zal zien.

trap1Door een glazen trap creëer je een echte classy look. Er zijn niet veel glazen trappen die zo mooi in elkaar gezet zijn.

trap2Zwevende trappen brengen in elk huis een bepaalde sfeer en uiterlijk. Het design is simpel maar het effect wat je ervan krijgt is ongelooflijk.

trap3Als je geen zin hebt om de hele trap te vernieuwen kan je ook een deel aanpassen, zoals hier. Zij hebben er voor gekozen om  een deel van de trap een lekker opvallende kleurtje te geven.

trap4Ook  bij deze trap ziet het eruit als ‘ie zweeft. En deze trap straalt ook veel moderniteit uit. Houten trappen worden vaak geassocieerd met een traditioneel interieur, behalve deze.

trap5Deze trap is wel heel origineel, je zal weinig trappen tegenkomen die een scheiding in het midden hebben. En zo heb je ook nooit een botsing op de trap.

trap6En als laatste hebben we deze mooie trap. Deze trap is gemaakt van beton, en is geschikt voor de mensen die iets moderns willen maar toch niet te veel durven. Het past makkelijk bij elk soort stijl.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider