Kerst sfeer in huis

Kerst sfeer in huis

De kerst staat weer voor de deur, tijd voor een gezellige sfeer en natuurlijk een kerstboom! Zonder kerstboompje of kersttakken kan je huis eigenlijk niet echt een kerst sfeer krijgen. Je kunt wel erg originele dingen doen met kerstboompjes. Je kunt je boompje bijvoorbeeld heel bijzonder versieren, maar je kunt hem ook op een plek zetten die niet zo doorsnee is. In de gang of bij de trap is bijvoorbeeld een leuke plek. Je zou ook meerdere boompjes in huis kunnen halen. Op een van de foto’s hier onder zie je dat er een kerstboompje in de keuken geplaatst is. Dat is ook erg gezellig!

Versiering met natuurlijke materialen zie je dit jaar erg veel. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van hout. Je kunt bijvoorbeeld grote houten sterren ophangen in je huis en ze versieren met glitters of lampjes. Je zou ook houten versiering in de kerstboom kunnen hangen. Hout kan veel feestelijker staan dan je zou denken.

Kerst kun je natuurlijk niet vieren zonder lichtjes. Kaarsjes en snoeren met lampjes kun je overal in je huis gebruiken, maar ook gewoon buiten. Je kunt een boompje of een grote plant in je tuin makkelijk versieren door er een lampjessnoer in te hangen. Zo hebben de buurtbewoners ook nog plezier van jouw gezelligheid.

 

kerst kerst2 kerst3 kerst4 kerst5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider