Kussens met opdruk

Kussens met opdruk

Kussens met opdruk zie je ondertussen bijna in elke inrichting. Ze zijn al een tijdje populair, maar dat blijft ook nog wel een tijdje zo. Er komen steeds meer leuke varianten bij. Het leuke van kussens met een originele of opvallende opdruk is dat ze je hele interieur aankleden. ik heb bijvoorbeeld een hele basic bank met een paar gekleurde kussens, maar er zit er ook eentje bij met een super grote kip er op. Het valt echt iedereen op en het maakt de inrichting een beetje humoristisch maar ook gezellig en landelijk. Met een of twee kussens kun je dus echt al heel veel bereiken, ook al staat er alleen een dier of een andere afbeelding op.

Je kunt er ook voor kiezen om een paar kussens met een basic opdruk te nemen. Het is bijvoorbeeld ook erg mooi om witte kussens te nemen met opdruk van blaadjes of andere kleine organische vormen. Daardoor wordt het gezellig en sfeervol.

Deze lente zie je vooral veel pastelkleurtjes en zachte tinten. Dat zie je terug in gewone kussens maar ook in de kussens met opdruk. Een pastel roze kussentje met een kleine groene vlinder is bijvoorbeeld erg stijlvol en vrolijk. De zwart met witte kussentjes blijven ook altijd handig.

opdruk opdruk2 opdruk3 opdruk4 opdruk5 opdruk6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider