Luxe badkamer voorbeelden

Luxe badkamer voorbeelden

Bijna iedereen houdt er wel van om af en toe lekker rond te neuzen op websites waar de mooiste huizen op te zien zijn. Op onze website hebben wij ook een kopje met Mansions, waar we dagelijks de meest luxe en mooie landhuizen, appartementen en hotels laten zien. Vaak zitten in deze grote, dure huizen ook mooie luxe badkamers. En vandaag wijden wij zelfs een heel artikel aan de mooiste, luxe badkamers.

Ben jij gek op het bekijken van luxe appartementen en landhuizen en is de badkamer altijd jouw favoriete onderdeel, dan is dit artikel speciaal voor jou! Enorme ronde baden, uitzicht op de zee of juist op de bergen, waterval douches, marmeren vloeren… alle onderdelen van een ultieme droom badkamer staan hier onder bij elkaar.

Natuurlijk is het vrij lastig om een van deze badkamers na te maken in jouw eigen huis, die waarschijnlijk net iets kleiner is dan de huizen op de foto’s. Toch kun je de foto’s hieronder wel gebruiken als inspiratiebron voor jouw badkamer. Je kunt dezelfde kleuren, stijl en materialen gebruiken om zo een kleinere, misschien net ietsje minder luxe replica te maken van een van de badkamers hieronder.

Welke badkamer vind jij het mooist?

luxe badkamer Luxe badkamer voorbeelden badkamer inspiratie luxe dure badkamer bad luxe luxe badderen stijlvolle badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider