Leuk vloerkleed

Leuk vloerkleed

De meeste van ons zullen hout, steen of laminaat op de vloer hebben liggen in de woonkamer. Tapijt kan ook heel mooi zijn, maar in verband met vlekken zijn er maar weinig mensen die ervoor kiezen om dit in de woonkamer op de vloer te leggen. Als je toch nog wat zachte stoffen op de vloer wil, maar het liefst niet het hele oppervlak bedekken met tapijt is een mooi vloerkleed de oplossing. Hieronder vind je een paar leuke vloerkleden voor verschillende interieur stijlen op een rijtje. Welke spreekt jou het meest aan?

 

vloer

 

Zuiver nepal Vloerkleed 235 x 160 cm, €285,-
Dit tapijt bevat heel veel warme kleuren en door de verschillende patroontjes past dit voerkleed perfect in een etnisch interieur, maar ook in andere interieurs met warme kleuren doet dit kleed van Zuiver het goed.

 

vloer1

Woody Wood Vloerkleed 195cm, €795,-
Dit vloerkleed is een echte eyecatcher door het design van een dwarsdoorsnede van een boomstam. Dit kleed doet het goed in landelijke en natuurlijke woonkamers of woonkamers met veel natuur elementen.

vloer2

Pixel Vloerkleed 260 x 170 cm, €549,-
Van dit vloerkleed vol gekleurde bolletjes wordt je toch meteen vrolijk? Dit speelse kleed geeft je interieur een warme uitstraling.

vloer3

 

Berber Vloerkleed 230 x 160 cm, €395,-
Dit vloerkleed heeft een neutrale kleur en is de perfecte keuze voor een rustig interieur.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider