Idee babykamer

Idee babykamer

Het inrichten van een babykamer is waarschijnlijk niet het aller makkelijkst wat je ooit zal doen. Je moet zeker weten dat je alle benodigde spullen hebt en dat het wel een goede omgeving is en ga zo nog maar even door. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat de baby opgroeit in een goede omgeving. En dat ‘ie zijn kamer leuk en prettig vindt. Wij hebben een leuk idee voor een babykamer.

Veel mensen die houden de babykamer nog thema vrij. Want ze zijn eigenlijk toch te klein om te beseffen wat er allemaal de hand is om hun heen. Toch moet je dat er niet van weerhouden om iets leuks te doen in de kamer. Wat dacht je van een soort reisthema? Wij laten hieronder zien hoe leuk dat eigenlijk kan zijn.

colorful-circus-themed-nursery-room1Ze hebben in deze babykamer gebruik gemaakt van een witte omgeving. De luchtballonnen die vanuit het plafond naar beneden hangen kunnen een goede invloed zijn op de baby. En natuurlijk op de deur een afbeelding van een wereldkaar en dat is hier alleen Noord- en Zuid-Amerika.

nursery-floating-hot-air-ballonsIn deze kamer hebben ze het reisthema heel minimaal gehouden, maar toch iets toegevoegd. Ze hebben hier twee leuke luchtballonnen opgehangen.

themed-nursery-room-hot-air-ballonsDit is de kamer die het meest zich heeft gehouden aan het thema. Kijk maar eens naar het leuke tapijt, of het vliegtuig aan de muur. En bij het raam zie je nog een schattig luchtballonnetje.

themed-nursery-room-hot-air-ballons-muralEn als laatste de kamer met ook een mooie luchtballon getekend op de muur. Deze kamer straalt echt warmte uit door de zachte kleuren.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider