Foto collage muur

Foto collage muur

Een van de meest gemaakte fouten tijdens het inrichten van een huis of woonkamer is dat mensen niks persoonlijks toevoegen aan de kamer. Sommige mensen zien een inrichting in een woonmagazine of in een woonwinkel en besluiten deze modelwoning als inspiratie voor hun eigen woning te gebruiken. Op deze manier heb je wel een mooie woonkamer die tot in de puntjes uitgewerkt is, maar vaak ontbreekt het persoonlijke aspect in deze woonkamers.

De beste manier om de woonkamer of de slaapkamer persoonlijker te maken is door middel van foto’s. Foto’s van het gezin, van vrienden, van vakantie’s of van mooie plekken die bezocht zijn geven het interieurs iets warms en huiselijks. Ze maken de kamer gezellig en persoonlijk.

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om foto’s op te hangen. Je kunt kiezen voor een geordende manier van foto’s ophangen, dus dezelfde kleur lijstjes in dezelfde vorm en grootte ophangen. Wat ook een optie is, is om juist te spelen met verschillende lijstjes met verschillende vormen en groottes. Door het gebruik van verschillende lijstjes voeg je iets speels toe aan de woonkamer. Trouwens, lijstjes zijn niet altijd nodig! Gewoon de foto’s aan de muur hangen met poster putti of bijvoorbeeld washi tape kan ook heel goed!

foto foto1 foto2 foto3 foto5 foto6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider