Geometrische plank

Geometrische plank

Planken zijn heel normaal. Je kijkt er bijna niet eens maar naar, behalve als je er bijvoorbeeld iets op moet leggen. Toch zijn er veel verschillende planken die wel echt een verschil kunnen maken in een ruimte. Denk maar eens aan geometrische planken. Geometrie is gelinkt aan wiskunde en houdt zich bezig met het meten van objecten. In voorwerpen betekent geometrie meestal dat het scherpe hoeken heeft. En dat het er, inderdaad, een beetje wiskundig uitziet.

Ik ben er dus kort geleden achtergekomen dat je naast kandelaars en woonaccessoires ook geometrische planken kan kopen. Ze zijn weer eens anders dan de standaard rechte planken. De meest voorkomende geometrische planken zijn of 6-hoeken of driehoeken. Deze planken kan je in elk soort interieur plaatsen. Dat komt simpelweg omdat geometrie in elk interieur past. Het maakt niet uit of het een traditioneel, Scandinavisch of modern interieur is. Het kan overal prima bij.

Als het gaat om de kleur hoeven we ons ook niet zorgen te maken. Planken komen namelijk in alle soorten kleuren, en deze ook. Je kan ervoor kiezen om ‘m in hout aan te schaffen, gewoon wit of zwart of je kan ervoor kiezen om ‘m in een leuk neon-kleurtje op te hangen aan de muur.

ego4 geo1 geo2

geo3

geo5

geo6

geo7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider