Lockers in je woonkamer

Lockers in je woonkamer

Een kluis in je woonkamer hebben is net als een gewone kast. En met een kluis bedoelen we niet een kluis waar geld inzit of zo’n klein schoolkluisje. Nee. We hebben het hier over die echte grote Amerikaanse lockers. Die lockers die zo half hoog zijn en waar je echt van alles in kwijt kan.

Deze lockers zijn dus eigenlijk net als gewone kasten. Alleen zien de lockers er een stuk hipper en cooler uit. Moet je je eens voorstellen als jij zo’n Amercian locker in je huis hebt staan? Dat wilt iedereen toch eigenlijk wel. En het handige is dat er echt alles, maar dan ook echt alles in kwijt kan.

De American locker is half hoog en vrij diep. Daarom kan je het gewoon gebruiken als kast. Zet hem leuk op de gang in de hoek of ergens tegen een muur aan in de woonkamer. Het mooie hiervan is, is dat het een echte eyecatcher is. Mensen die binnen komen lopen zien waarschijnlijk meteen dit meubel. Wat een indruk maak je dan.

Wat nog mooier zou zijn, is als er ook nog op geklad is. Met van die verfspuitbussen kan je er nog een Urban tintje aan geven. Super gaaf staat dat. Zeker als het in een studentenkamer staat. Je kan hem natuurlijk ook wat eleganter en chiquer maken door er zelf met een kwastje verf overheen gaan.

Lockers woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider