Keuken tip

Keuken tip

In de keuken is er veel keukengerei dat erg gevaarlijk kan zijn. Denk maar aan messen, die moeten eigenlijk altijd goed opgeborgen worden. Wij hebben een aantal manieren om messen op een ‘andere’ manier op te bergen.

Een magnetische mes houder is een van de meest praktische en eenvoudige oplossing voor dit probleem. Je moet gewoon een goede plek vinden waar je deze aan de muur kan hangen en je messen zullen vast en zeker blijven hangen. Dit messenblok is te koop voor 19 euro.

Deze mes houder is een van de interessantere die je kan vinden. Het is een zeer eenvoudig ontwerp. Ontworpen door de New Yorkse Schmidt Brothers is deze 10-delige set die ook het blok bevat. De messen worden getoond en bewaard in dit transparante blok. Verkrijgbaar voor 250 dollar.

Deze messen zien er niet echt uit alsof ze veilig zijn opgehangen. Maar wat je niet weet, is dat achter de messen magneten zitten. Dit blok is gemaakt van notenhout en aardse producten. Her is verkrijgbaar voor 160 dollar.

Als je iets duurzaam, eenvoudig en hygiënisch wilt, zou een roestvrij stalen rek het antwoord zijn. Alle messen zitten er veilig in opgeborgen en er is geen gevaar dat je jezelf kan snijden. Dit blok is verkrijgbaar voor 71 dollar.

Een goed systeem is dit messenblok dat je vastmaakt aan de onderkant van een keukenkast. Ook dit blok is afgewerkt met magneten aan de binnenkant, dus de messen kunnen er niet zomaar uitvallen. Het neemt erg weinig ruimte in beslag en is verkrijgbaar voor 35 euro.

Keuken tip

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider