Bank met kussens combinatie

Bank met kussens combinatie

Een bank zonder kussens staat misschien wel netjes, maar eigenlijk is het super saai. Er is ook bijna niemand die geen kussens op zijn of haar bank heeft liggen. Kussens zorgen voor gezelligheid en sfeer en het zit natuurlijk extra lekker met een kussentje in je rug. Als je een basic bank hebt, is het eigenlijk super makkelijk om een mooi combinatie te maken met je bank en de kussens. Het is vaak mooi om voor drie kleuren kussens te kiezen, twee basic keuren en nog een felle kleur die bij je bank af steekt.

Ik heb bijvoorbeeld thuis een rode bank met groene, witte en grijze kussens. Het is ook altijd leuk om er een kussentje tussen te doen met een mooie print. In dit geval is groen de kleur die super opvalt op de rode bank en de witte en de grijze kussentjes zorgen er voor dat het een geheel wordt en dat het niet te druk staat.

Op de afbeeldingen hier onder kun je ook erg goed zien dat er vaak voor een felle kleur met een paar basic kleuren wordt gekozen. Het fijne van kussens combineren is dat je het ook heel makkelijk weer kunt veranderen. Je hoeft alleen maar nieuwe hoesjes te kopen en je hebt dan al een compleet andere bank.

bank bank2 bank3 bank4 bank5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider