Leuke woonaccessoires

Leuke woonaccessoires

Wij hebben niet zomaar leuke woonaccessoires voor jullie gevonden. Maar woonaccessoires met stippen. En niet alleen voor de slaapkamer, maar ook voor de badkamer, woonkamer, accessoires, behang en ga zo maar door.

Stippen, je moet ervan houden of je wordt er gek van. Wij hebben allemaal verschillende woonaccessoires gezien met stippen, in alle verschillende kleuren.

In de slaapkamer is het erg leuk om stippen te gebruiken op een dekbedovertrek. Zwart en wit is een mooie neutrale kleur, niet te druk of te opvallend. Stippen op het servies ziet er erg gezellig uit, in een mooie kleur als blauw of groen kan het je dag beter maken. Waar we ze tegenwoordig ook gezien hebben is op lampen. Een mooie witte lamp met kleine zwarte stippen kan een lamp wat extra body geven. Stippen als accessoires op een bureau kunnen ook, als je tenminste kan werken met wat drukte in je hoofd. Als behang kan het ook zo leuk staan. Je kan ervoor kiezen om het op een grote muur te doen, zoals de woonkamer. Om het wat rustiger te houden kan het bijvoorbeeld ook in de toilet.

Jammer genoeg gaan mensen er erg snel van uit dat stippen heel heftig en druk kunnen overkomen. Dat dat niet zo is laten we zien met de foto’s hieronder.

Accessoires voor de woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider