Keuken musthaves

Keuken musthaves

Er zijn dingen die je echt niet kunt missen in je keuken. Dat is omdat het handige items zijn, maar ook omdat je keuken er toch een beetje leuk uit moet zien. De afgelopen jaren is de keuken steed belangrijker geworden in huis. Het is niet alleen meer een plek waar het eten gemaakt wordt, maar er wordt ook gegeten aan mooie grote tafels en geleefd. Nog meer reden dus om deze items toe te voegen aan je keuken als je ze nog niet hebt.

1. Grote houten snijplanken. Deze planken zijn super handig omdat je er zo veel dingen mee kunt doen. Je kunt er gewoon eten op snijden, maar je kunt er ook hapjes op serveren. Daarnaast staat het ook heel erg mooi als je ze ophangt of tegen een witte of gekleurde muur zet.

2. Verse kruiden en olie. Ook dit kun je echt niet missen. Hierdoor ziet je keuken er fris en levendig uit, maar met verse kruiden en olie wordt je eten ook veel lekkerder. Het is ook leuk om dit als cadeautje te geven.

3. Mooie pollepels aan een rekje. Pollepels aan een rekje geven een soort gezellige en vertrouwde sfeer aan een keuken. Het is al helemaal mooi als het een rekje van hout is en de pollepels een beetje een vintage uitstraling hebben.

Met deze items ziet je keuken er meteen heel gezellig en sfeervol uit. Deze drie musthaves zijn ook nog heel erg handig!

keuken keuken2 keuken3 keuken4 keuken5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider