Kinder schommelstoel

Kinder schommelstoel

Als wij aan een schommelstoel denken, denken wij gelijk aan een oude mevrouw die maria koekjes eet en breidt. Tegenwoordig worden ze niet alleen maar gebruikt door oude mensen die graag de krant lezen of iets dergelijks. Kinderen zijn namelijk dol op schommelstoelen, en dat is niet raar want het beweegt én je kan er in zitten.

Schommelstoelen komen vaak in een witte of bruine kleur. Maar als je dat niet leuk vindt, kan je ze ook zelf een make-up over geven. Als je ‘m plaatst in de kinderkamer moet je erg uitkijken met scherpe hoeken en de ruimte waar je de schommelstoel neerzet. Het is natuurlijk geen erg gevaarlijk meubel, maar je weet vast wel hoe kinderen overal wel iets speels van kunnen maken. Als je bijvoorbeeld nog een babytje heb kan je ‘m prima gebruiken om ‘m daarin te wiegen of iets dergelijks. Als je niet echt houdt van het comfort van de ouderwetse schommelstoelen (harde onderkant), kan je altijd ervoor kiezen om zelf een lekkere stoel om te toveren in een schommelstoel. Op internet staan hier genoeg tips voor.

Denk voordat je een schommelstoel gaat kopen of deze bedoeld is voor jezelf of voor je kind. Voor beiden kan natuurlijk ook. Hieronder hebben we wat voorbeelden van schommelstoelen voor jezelf en je kind.

schommel1 schommel2 schommel3 schommel4

2f50c45182cc2eb2d866882df4fd8e38

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider