Zwart witte tegelvloer

Zwart witte tegelvloer

Er is iets aan een zwart witte tegelvloer dat klassiek is, en waarschijnlijk zal het nooit verdwijnen. Ondanks dat het de grootste ruimte in het huis benauwd met een patroon achtige tegelvloer kan het toch neutraal en veelzijdig zijn. Het kan ook erg veel ruimte geven aan een kleine kamer.

Een zwart witte tegelvloer blaast wat leven in een Scandinavisch ingerichte keuken, met hout in de keuken kan het warmte naar boven brengen, wat je natuurlijk wilt in een keuken. Waar een zwart witte tegelvloer ook mooi bij staat is een oud ingerichte keuken, een beetje boerderij-achtig.

Je hebt de tegelvloer ook in andere kleuren. Denk maar aan bruin en zwart, dat kan heel mooi staan in een keuken met veel houten meubels en accessoires. Ook kom je de tegelvloer tegen in de kleur grijs en wit. Dat komt wat minder streng over dan zwart. Het kan mooi gecombineerd worden met de kleur blauw of mint. Als je de tegelvloer plaatst in een ruimte waar een soort van tunnel gevoel is kan je de ’tunnel’ heel makkelijk doorbreken. Het wordt zo meer één ruimte.

Een zwart-witte tegelvloer heeft een soort charme over zich heen. Iets wat we allemaal wel in huis willen. Raak geïnspireerd door de foto’s die we hieronder op een rijtje hebben gezet.

Zwart witte tegelvloer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider