Letters aan de muur

Letters aan de muur

Letters aan de muur zijn super mooi en schattig. Het kan heel fashionable zijn. Vooral als je ze combineert met de kleuren van de kamer. Stel je hebt witter muren en je wilt een beetje in die fashionstyle, Audrey Hepburn thema blijven, kan je zwarte en zilvere accessoires erbij zetten. De kleur van de letters zijn dan ook zwart. Dit staat super chique en toch heel eenvoudig.

Je ziet vaak in baby- en kinderkamers de naam van het kind. Dat dan ook nog in roze of blauwe letters. Soms zit er zelfs nog iets van een diertje, autootje of iets van een speelgoedje in verwerkt. Bij volwassen kamers zien we vaak dat de letters van ander materialen zijn gemaakt. Je hebt houten letters, letters van touw, dikke letters, platte letters. Een andere optie is om ze gewoon op de muur te tekenen, schrijven of verven.

Je kan dus met de letters wat je verder wilt. Wat voor woorden en teksten je maar wilt. In slaapkamer staat er vaak iets van ”Always Kiss Me Goodnight” of ”Ssssttt….”. In de woonkamer vinden we teksten als ”Home is where the Heart is” of ”Love makes our house a Home”. Dit soort teksten kan je dus maken met de letters. Of bijvoorbeeld op een kantoor, daar kan je bijvoorbeeld de naam van het bedrijf van maken.

Zo kan je eindeloos puzzelen met de letters en er iets moois van maken. Als je ze op zo’n manier bevestigt, kan je de letters ook nog eens wisselen van woorden.

letters-aan-de-muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider