Inbouw boekenkast

Inbouw boekenkast

Wil je interieur net iets leuker en unieker maken dan het interieur van de buren of van vrienden of familie? Denk dan eens aan een ingebouwde (boeken)kast. In plaats van een grote kast tegen de muur te zetten komt de kast echt in de muur! Dit geeft een heel apart en mooi effect en is een leuk detail in zowel de woonkamer, slaapkamer of in de studeer- of werkkamer.

Zelf een boekenkast inbouwen is een hele klus, dus als dit idee jou leuk lijkt is het handig om hier een gespecialiseerd bedrijf voor in te huren en hen te vragen naar de mogelijkheden voor een ingebouwde kast.

Ste je hebt gekozen voor de ingebouwde boekenkast en nu is hij eindelijk klaar. Wat ze je dan in die kast of op die planken? We noemden het hiervoor steeds een ingebouwde boekenkast, maar je kunt natuurlijk veel meer op de planken kwijt dan alleen boeken. Leuk is om de boel een beetje te combineren, dus een paar boeken, een leuk klein plantje, een mooi beeldje, wat kaarsen, fotolijstjes en andere dingen die je normaal gesproken ook op planken of bijzettafeltjes zet.

Bekijk de foto’s hieronder voor nog meer inspiratie voor een ingebouwde boekenkast.

boek boek1 boek2 boek4 boek5

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider