Leeshoek inrichten

Leeshoek inrichten

Het is fijn om in huis een plekje voor jezelf te hebben, waar je even lekker tot rust kan komen. Geen gebrul van de tv, geschreeuw van de kinderen of andere storende geluiden. Een leeshoek is een perfecte plek om even tot rust te komen, met of zonder boek. Je kan ook heel goed in een leeshoek een spelletjes op je mobiel spelen, even met een vriendin bellen of met je laptop op schoot een filmpje kijken.

Er is geen vast plek in huis voor een leeshoekje. Als je ruimte hebt kun je een hele kamer gebruiken, maar ook een hoekje in de woon- of slaapkamer kan dienen als een leeshoek. Probeer de ruimte wel een beetje af te schermen van de rest van de kamer door bijvoorbeeld een kamerscherm of een kast. De zolder of de studeerkamer zijn ook goede plekken voor een leeshoek.

Wat is nou essentieel in een leeshoek? Het allerbelangrijkste in de leeshoek is een heerlijke grote stoel, fauteuil of een chaise longue waar je uren in zou kunnen zitten. Verder is een boekenkast (als je ook echt van plan bent om te lezen ten minste), stopcontacten (voor als je toch voor de film kiest) en juiste verlichting belangrijk.

lees

lees1

lees2

lees3

lees4

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider