Bank accessoires

Bank accessoires

Een bank zonder accessoires is natuurlijk super saai. Gelukkig kun je een bank op allemaal leuke manieren opfleuren en aankleden. Het is erg handig als je een basic kleur bank hebt, omdat je dan veel verschillende kanten op kunt met je accessoires. Je kunt het ook steeds weer veranderen en dat is erg leuk omdat je dan met alle trends mee kunt gaan. Door alleen de accessoires te veranderen, ziet je hele huiskamer er ook weer anders uit. Het is dus niet super duur om een nieuwe sfeer te creëren. Allemaal voordelen dus.

Je kunt natuurlijk altijd leuke kussens op de bank leggen. Het is dan wel handig om een combinatie te maken tussen fijne zachte kussens en decoratieve kussens. Dekentjes op een bank staan ook altijd heel erg gezellig. Het ziet er gewoon lekker warm en knus uit. Let er dan wel op dat het niet té bond wordt met allemaal kleurtjes. De combinatie op de eerste afbeelding hier onder is bijvoorbeeld helemaal perfect.

Op de afbeeldingen hier onder zie je ook dienbladen en kaarsjes op de bank staan. Dat kan natuurlijk gewoon want het staat leuk, maar het is niet altijd even handig. Dingen die op de bank staan vallen super snel om. Het is wel erg mooi om vlak boven de bank mooie dingen te hangen of neer te zetten zoals leuke houten accessoires. Ook daar zie je hier onder voorbeelden van. Genoeg leuke dingen dus om uit te proberen of weer iets om op je verlanglijst voor sinterklaas te zetten.

bank bank2 bank3 bank4 bank5 bank6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider