Logeerkamer inrichten

Logeerkamer inrichten

Heb jij vaak gasten over de vloer die soms een nachtje of langer blijven slapen? Dan is het misschien een leuk idee om ook wat aandacht te besteden aan de logeerkamer. Het is natuurlijk makkelijk om deze kamer simpel en goedkoop te houden omdat dit een ruimte is waar je zelf eigenlijk nooit komt en ook niet hoeft te slapen. Toch is het wel fijn voor de gasten om de logeerkamer een beetje op te fleuren. Om erachter te komen wat een logeerkamer nodig heeft kun je denken aan wat je zelf fijn vindt om in een hotel te hebben.

Bedden
Vaak zie je in een logeerkamer een tweepersoonsbed. Dit kan, maar het is misschien praktischer om te kiezen voor twee eenpersoonsbedden. Niet alle gasten zullen namelijk samen in een tweepersoonsbed willen slapen, en door twee losse bedden neer te zetten laat je die keuze aan hun.

Kastruimte
Leven vanuit een koffer vindt niemand fijn. Zorg daarom dat er een kast aanwezig is in de logeerkamer waarin de gasten hun kleding en andere persoonlijke spullen kunnen opbergen.

Maak verder de kamer een beetje gezellig met een kaars en een paar fleurige kussens op de bedden. Voor meer logeerkamer inspiratie kun je de foto’s hieronder bekijken:

logeer

logeer1

logeer2

logeer3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider