Landelijke badkamer voorbeelden

Landelijke badkamer voorbeelden

De landelijke stijl is al een tijdje een van de meeste populaire interieurstijlen voor de woonkamer of de slaapkamer in Nederland. Maar niet alleen in deze kamers staat deze stijl mooi, ook in de badkamer is de landelijke stijl een goede keuze. Voor de badkamer neem je eigenlijk gewoon dezelfde uitgangspunten als de woon- en slaapkamer op het gebied van kleur en materiaal.

Kleur
Net als in de woonkamer kies je ook voor de badkamer vooral rustige en lichte kleuren. Met natuurtinten zit je altijd goed als je een ruimte volgens de landelijke stijl wil inrichten. Veel mensen hebben een witte badkamer, dit is een hele goede basiskleur voor een landelijke badkamer.

Materialen
In een landelijk interieur vind je veel natuurlijke materialen. Ook in een landelijke badkamer wil je graag dat deze natuurlijke invloeden goed te zien zijn. Je kunt natuurlijk een stenen wasbak nemen, maar je kunt de natuurlijke materialen ook in kleinere, goedkopere voorwerpen terug laten komen. Zet bijvoorbeeld een verweerde houten ladder in de badkamer en hang hier handdoeken in natuurtinten overheen.

Ook een paar planten in de badkamer geven deze ruimte een landelijke uitstraling! Bekijk voor nog meer inspiratie de afbeeldingen van landelijke badkamers hier onder:

Landelijke badkamer voorbeelden

Landelijke badkamer inspiratie

badkamer voorbeelden

badkamer stijl kiezen

badkamer landelijk

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider