Decoratie ideeën woonkamer

Decoratie ideeën woonkamer

Een vaasje hier, een bloemetje daar, een schilderij op de muur, dit zijn de klassieke en bekende manieren om je huis te decoreren. Met deze manieren is natuurlijk helemaal niks mis en het staat ook prachtig in het interieur maar er zijn nog veel meer decoratie mogelijkheden. Ook met spullen waarbij je in eerste instantie niet meteen aan decoratie denkt. In dit artikel zetten wij een paar van deze ideeën onder elkaar.

Eten en drinken
Tegenwoordig zijn etenswaren en dranken soms zo mooi verpakt dat je deze heel goed kunt gebruiken voor in het interieur. Je kunt bijvoorbeeld een volle drankfles met een mooie verpakking gebruiken als decoratie, of een lege fles Jack Daniels als vaas gebruiken.
decora

Servies
Servies is niet alleen meer om van te eten, het is ook geschikt om je huis mee te decoreren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar mooie, decoratieve borden aan de muur? Of een porseleinen kop en schotel set in een van de vakken van een open kast?
decora1

Parfum
De ontwerpers van parfum besteden niet voor niets bijna net zoveel tijd aan de verpakking als aan het luchtje zelf. Vaak zijn de flesjes echte meesterwerken, zet ze samen met een klein plantje en een kaars op een dienblad en je hebt binnen no time een chique tafeldecoratie.

decora2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider