Leuke kapsok

Leuke kapsok

Een kapstok lijkt misschien niet echt een bijzonder item in je huis, maar eigenlijk kun je er hele leuke dingen mee doen! Het is natuurlijk wel een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen komt. Het is dan leuk als je een bijzondere kapstok ziet waar je je jas aan op kunt hangen. vooral als de rest van het huis gewoon basic ingericht is. Met aparte accessoires kun je dan veel leuke dingen doen. Een kapstok hoef niet meteen super raar, groot of sfeerbepalend te zijn. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van unieke kapstokken die makkelijk zelf te maken zijn.

De eerste kapstok vind ik wel een van de leukste. Dit is super origineel, het is bijna een soort kunstwerk. De kapstok op de tweede afbeelding is heel erg basic, maar super handig. Je kunt gewoon een paar haakjes aan een oud rek hangen en dan heb je al een kapstok! Je kunt er ook veel meer dingen aan hangen dan alleen jassen.

De derde kapstok is een echte vintage kapstok. Hij neemt niet zo veel ruimte in en hij past bij alle soorten huizen en inrichtingen. De vierde kapstok is wel heel erg bij zonder. Het zijn geschilderde takken die als een boom door het huis groeien. De laatste kapstok lijkt in eerste instantie niet eens op een kapstok en je hebt meteen een vrolijke muur. Heel handig dus.

kapsok2 kapstok kapstok4 kapstok5 kapstok6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider