Oplaadstation maken

Oplaadstation maken

Word je ook gek van al die draden van opladers die altijd in de knoop zitten? Bij deze DIY leer je hoe je zelf een klein oplaadstation kan maken voor je telefoon. Een geweldige aanvulling aan je nachtkastje of bureau. Dit is wat je nodig hebt voor deze DIY: een houten kist, een dik stuk kurk, stanley mes, verf, een boor, een zaag, houtlijm of schroeven en een kwast.

DIY-charging-station-box DIY-charging-station-suppliescharging-station-how-to-instructions

1. Begin met het maken van de richel waar de kurken plank op moet komen. Meet en teken dit dan aan de binnenkant van de doos. Zag daarna het hout op de goede afmetingen.

2. Hou ongeveer vanaf de bovenkant 2 cm vrij om daar de plankjes te lijmen. Herhaal deze stappen voor alle vier de zijdes van de doos totdat je een volledige richel hebt.

charging-station-DIY-tutorial3. Als de richel af is en helemaal opgedroogd is, begin dan met het snijden van het stuk kurk. Deze moet natuurlijk precies op de richel passen. Zorg dat het stuk kurk dik genoeg is om meerdere apparaten te dragen.

4. Hierna moet je aan de achterkant van het doosje een gat maken waar de snoeren uit komen te hangen. Dit kan je het best doen met een ronde boorbeitel.

5. Ook aan de bovenkant moeten er openingen komen voor de draden naar de telefoon. Maak twee halve cirkels aan beiden kanten van het doosje.

6. Wat je als laatst moet doen is het doosje verven. In deze DIY maken ze gebruik van een mooie donkere kleur. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het in een mooie felle kleur te verven. Laat het drogen en klaar ben je.

Lees ook: smartphone abonnement prijzen

how-to-make-a-charging-station handmade-charging-station DIY-charging-station

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider