Kruiden in de keuken

Kruiden in de keuken

Kruiden in de keuken ziet er altijd heel erg gezellig uit, en het is natuurlijk heel erg handig. Je kunt altijd een beetje extra smaak aan je eten toevoegen. Er zijn erg veel handige en vooral leuke manieren om kruiden in je keuken te houden. Je kunt bijvoorbeeld echte potjes neerzetten, grappige blikjes of glazen potten. Op de eerste afbeelding zie je dat glazen potten er erg mooi uit kunnen zien. Vooral als je ze allemaal tegen een mooi houten bord aan hangt. Het nadeel hiervan is wel dat de plantjes niet heel groot kunnen worden, omdat de potjes dan te klein zijn.

Als je wilt dat de plantjes echt groot groeien, kun je beter kiezen voor echte plantenbakken. Ook deze bakken kunnen er stijlvol uitzien. Je kunt bijvoorbeeld een stenen pot nemen, of een ijzeren teil. Zoals je hier onder ziet kun je heel erg vele met plantjes in je keuken doen. Je kunt ook zelf leuke accessoires maken voor de plantjes. Een kratje met een paar blikken met kruiden er in en olijfolie kan er al heel erg leuk uitzien. Dat is zelfs leuk als een cadeautje. Het leuke is, dat kruiden eigenlijk in iedere keuken past. Je moet ze alleen wel goed verzorgen. Als ze te droog worden of te veel in de zon staan dan kunnen ze snel dood gaan, vooral als het nog kleine plantjes zijn.

Je kunt zelfs plantjes in de supermarkt kopen, maar deze plantjes groeien meestal niet zo snel. Het beste is om zaadjes of echte plantjes in een tuinwinkel te kopen zodat je er lang mee kunt doen.

kruiden kruiden2 kruiden3 kruiden4 kruiden5 kruiden6 kruiden7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider