Groene muur

Groene muur

Een groene muur is weer heel erg populair de laatste tijd. Je ziet het steeds meer, vooral in keukens en woonkamers. Ik heb het dan niet over de felgroene kleur of heel lichtgroen, maar eerder over een donkere pastelkleur. Deze kleur past heel erg goed bij bruin en zilver waardoor het perfect is voor een keuken met een houten vloer. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar verschillende ruimtes met een groene muur en verschillende tinten groen.

Het leuke van een groene muur is dat het modern staat, maar ook rustig en robuust. Deze kleur zal waarschijnlijk ook nog wel een tijdje populair blijven, dus eigenlijk heeft het alleen maar voordelen. Je moet het alleen wel durven, want meestal vind je het bij een ander mooi maar doe je het zelf niet. Dat is ook logisch want een groene muur kan natuurlijk fout uitpakken, maar met onderstaande kleurtinten kan het bijna niet mis gaan.

Groen kun je ook heel erg makkelijk combineren met andere kleuren. Rood en blauw staat heel erg mooi bij donkergroen. Je kunt leuke variaties aanbrengen als je gaat schilderen want je hoeft natuurlijk niet de hele groene muur te maken. Op de laatste afbeelding zie je dat het ook erg gaaf is om maar een deel van de muur groen te verven.

groene muur

groene muur2

groene muur3

groene muur4

groene muur5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider