Herfst accessoires

Herfst accessoires

De herfst is weer begonnen, tijd voor gezellige accessoires dus. In de herfst begint alles weer kouder te worden en breng je meer tijd door in je huis. Het is dan wel fijn als je je daar op je gemak voelt en als het er gezellig uitziet. Warmte, licht en een knus gevoel zijn dingen die echt bij de herfst passen. Daar horen ook een paar leuke accessoires bij. Een lekker dekentje of een schapenvacht op de bank ziet er niet alleen gezellig uit, je kunt er ook lekker onder kruipen. Je hoeft de verwarming dus niet heel hoog te zetten, maar je kunt onder je denkentje genieten van een kopje thee. Een schapenvacht ziet er ook nog eens stijlvol uit als je er niet onder zit. Sommige mensen gebruiken het liever als een kleed, maar in een stoel of op een bank ziet het er ook heel erg leuk uit.

Kaarsen zijn altijd gezellig, het hele jaar door, maar vooral als het donker is natuurlijk. Omdat producten uit de natuur nu heel er populair zijn, zijn er ook veel accessoires die daar iets mee te maken hebben. Kaarsenhouders van een boomstammetje bijvoorbeeld! Ze zijn makkelijk zelf te maken en het geeft veel sfeer. Deze houders gaan ook nog eens lang mee en ze passen in elk interieur.

Als je op zoek bent naar sfeerverlichting zijn lichtbolletjes aan een snoer de perfecte keuzen. Je kunt kiezen uit enorm veel kleuren en je kunt deze snoeren zelfs zelf samenstellen. Het geeft gezellig licht en overdag ziet het er ook mooi uit. Perfect dus!

herfst decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider